Entrades recents Ajuntament

Suspesos els terminis administratius d’ajuts i subvencions destinades a les entitats socials

Davant la recent declaració de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha suspès tots els terminis administratius de les convocatòries d’ajuts i subvencions destinades a les entitats socials.

http://xarxanet.org/projectes/noticies/suspesos-els-terminis-administratius-d-ajuts-i-subvencions-destinades-a-les-entitats-socials

Procés participatiu per donar visibilitat a escriptores

Les escriptores donen la cara és un procés participatiu que pretén escollir 10 escriptores del fons bibliogràfic de les biblioteques de Montcada i Reixac, per tal de donar-les visibilitat mitjançant una fotografia i una frase de cada autora triada, que es penjaran a les parets de la Biblioteca Elisenda de Montcada (Tarragona, 32), d’una escriptora cada mes. El termini per prendre-hi part anirà del 10 al 31 de març. Aquest certamen és una de les principals novetats del programa 2020 del Dia de les Dones Treballadores a Montcada i Reixac. Participa-hi!

(més…)

Espai Poblet Festa Major Montcada i Reixac 2020

Com bé tots coneixeu, l’Espai Poblet és una de les activitats més rellevants de la Festa Major. Us facilitem aquí les Bases Reguladores per a l’otorgament de llicència per a l’ocupació temporal del domini públic mitjançant estructures desmuntables, així com el plànol de la distribució de les carpes, i el full de sol·licitud:

Full de Sol·licitud Espai Poblet 2020

Bases Espai Poblet Festa Major 2020 Montcada

Espai Poblet 2020 Planol

(més…)

Entrades recents Entitats

Xarxa Solidària Montcada

Neix una iniciativa solidària per atendre aquelles persones dels col·lectius de risc que no poden sortir per la situació d’emergència actual! Per tant, us deixem aquest link del telegram perquè us uniu per rebre més informació i per si voleu ajudar!

Enllaç inscripció https://www.montcada.cat/serveis-i-tramits/inscripcio-voluntariat-veinal-covid-19.html

 

(més…)

Iniciativa per trobar persones voluntàries que vulguin ajudar a d’altres persones que són grans, tenen problemes de salut o que estan soles i no tenen mitjans per fer front a la crisi.

Les persones voluntàries poden ajudar a fer compres d’alimentació, medicaments o fins i tot acompanyar-los al metge, si fos el cas.

Per a més informació de com organitzar-se es pot contactar amb:

Miriam   617 431 216