Entrades recents Ajuntament

Espai Poblet Festa Major Montcada i Reixac 2020

Com bé tots coneixeu, l’Espai Poblet és una de les activitats més rellevants de la Festa Major. Us facilitem aquí les Bases Reguladores per a l’otorgament de llicència per a l’ocupació temporal del domini públic mitjançant estructures desmuntables, així com el plànol de la distribució de les carpes, i el full de sol·licitud:

Full de Sol·licitud Espai Poblet 2020

Bases Espai Poblet Festa Major 2020 Montcada

Espai Poblet 2020 Planol

(més…)

Obert el termini de presentació de sol·licituds de subvenció per a l’any 2020

S’obre el termini de presentació de sol·licituds fins al 5 de desembre, inclòs. Les associacions i entitats sense finalitat lucrativa podeu presentar els vostres projectes a l’Oficina d’Atenció Ciutadana – OAC (av. de la Unitat, s/n) per acollir-vos a la convocatòria de subvencions per a l’any 2020.

(més…)

Entrades recents Entitats

CRIDA DE VOLUNTARIAT – Mou-te per l’escleròsi Múltiple

El “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple” és molt més que una cursa esportiva. És una jornada familiar en què tothom, independentment de la seva edat, s’ho pot passar bé. Participant en les diferents curses (atlètica, de bicicletes, patins o patinets elèctrics) o participant a l’àrea lúdica amb inflables i cars pels més petits, prova de patinets, pinta cares, escenari amb música… entre d’altres que permeten passar tot el matí en un ambient festiu i familiar.

Pots col·laborar amb el voluntariat enviant un correu a jlazaro@fem.es o trucant a la Fundació (93 228 96 99)

(més…)

Programa d’activitats de l’Associació Lucina

L’Associació Lucina presenta la seva programació trimestral d’activitats.

Xerrada sobre sexe a càrrec d’Alba García. Dissabte 9 de novembre, a les 11 h, a la Casa de la Vila (c. Major, 32). Preu 4 €.

Vermuteka.  Diumenge 24 de novembre, d’11 a 13 h, al Casal Cívic de Montcada i Reixac (Rambla Països Catalans, s/n – Parc Salvador Allende).  (més…)