Agrupament Escolta El Turó

Entitat constituïda per ampliar l'oferta de lleure per als joves a Montcada. Proposen activitats d'animació per als més petits, com tallers, sortides, jocs, etc. Els socis més grans porten a terme un treball enfocat al compromís, la solidaritat i treballs de voluntariat entre altres.

C/ Colón, 5 Horari: dissabtes de 16.30 a 18.30 h (08110)
http://www.aeelturo.wordpress.com

Asociación de Jóvenes Ecuatorianos en Catalunya

L'objectiu principal de l'Entitat és portar a terme activitats i programes amb la finalitat de promoure tasques d' informació, conscienciació, sensibilització i apropament de la joventut equatoriana a la societat catalana, i d'aquesta a les seves costums.

Pl. de La Ribera, 9 1r 4a (08110)

Assoc. d’Internautes de Montcada i Reixac – IMIR

Promoció i foment de les noves tecnologies com a marc de referència de l'evolució social, mitjançant l' apropament de les vies d'informació digitals a la població i la realització d'activitats d' oci, ja siguin de caràcter recreatiu, cultural o artístic, però relacionades amb les noves tecnologies.

C/ Balmes, 16 - Espai Jove Can Tauler (08110)
http://imir.montcada.cat

Centre Juvenil La Ballesta

Realització de serveis de temps de lleure, lúdics i educatius, així com la potenciació i divulgació de totes aquelles activitats educatives i culturals a nivell de grup, barris o ciutats que estiguin adreçades als joves.

Av. Ribera 31 1er 1a (08110)

Club de Rol Organitzat Montcada – KROM

Entitat juvenil que té com a finalitat principal la de fomentar i donar a conèixer el Rol i totes les activitats relacionades amb el tema, com ara literatura fantàstica, maquetisme, activitats culturals relacionades amb la fantasia i la ciencia-ficció, aixi com concursos literaris, projecció de pel·lícules, etc.

Espai Jove Can TaulerC/ Balmes 16 (08110)
http://krom.montcada.cat