Vida Nova – Asociación para la asistencia

Associació que té com a finalitat: Conscienciar les persones respecte a les necessitats d’altres persones marginades o en situació de precarietat. Col·laborar amb entitats i persones a la distribució d’aliments i articles de primera necessitat entre les persones necessitades.

Carrer Pompeu Fabra, 76 (08922)

Associació Lucina

Ofereix un espai de joc i de trobada per a famílies amb fills de 0-5 anys, on els infants puguin jugar, experimentar, desenvolupar-se i aprendre en comunitat. Un espai on les famílies s’integrin, comparteixin i es relacionin.

Carrer Clavell, 55 (08110)

Associació Heavys de la Meri

Realització d'activitats relacionades amb les famílies, per tal de sortir de les rutines diàries gaudint junts i tenint més oportunitats de socialitzar amb altres famílies. Activitats: gimcanes familiars, sortides i excursions a llocs naturals, jocs col·lectius per a nens com els que es feien als anys 80 als carrers.

Carrer Camèlies, 38, 6è D (08110)

Associació Plataforma Creativa El Trapecio

Associació sense finalitat de lucre que té com a objectius difondre la cultura, tant poètica com teatral, realitzant recitals i representacions teatrals.

Carrer Alacant, 30, 3r 3a (08110)

Associació Helpgats Vallès

Assistència a gats sense llar, principalment a Montcada i Reixac, proporcionant educació humana, rescats, atenció veterinària, alimentació, ajut amb animals perduts, acollides i adopcions. Assistència a tot tipus d’animals, sempre i quan les possibilitats de l’entitat així ho permetin.

Carrer Barberà, 19B 02 (08110)

Pak Montcada Cricket Club

Entitat esportiva que té com a objectiu la promoció, la gestió, la coordinació i la pràctica del cricket.

C/ Conca, 1 Entr. 1a (08110)