Des de Participació Ciutadana considerem que la formació és un element molt important per millorar el funcionament i la gestió de les entitats i és per això que us presentem els tallers del Pla de formació 2019-2020 programats per a aquest curs.

Enllaç Inscripcions: CLICA AQUÍ

Em preparat una formació que abarca el curs escolar oferint formacions des del Novembre 2019 al Maig 2020. La temàtica de les formacions i l’horari han sigut escollides seguint les propostes que ens veu fer les entitats que vau participar en l’enquesta que us vam fer arribar al Setembre.

Us recordem que les inscripcions són gratuites, les places són limitades i que els cursos no es podran dur a terme si no s’arriba a un mínim de persones inscrites.

A continuació us adjuntem una breu descripció dels cursos amb els horaris i espais de realització.

Enllaç formulari inscripció: https://forms.gle/8vPV3vFS9v1NPfyn7

 

Pla Formatiu Entitats 2019-2020

Deixa un comentari