ZING

Descripció de l’activitat: 

ZING és un projecte de mentoria social i educativa que treballa per fomentar el desenvolupament integral dels adolescents, concentrant-se sobretot en les seves problemàtiques de fons, augmentant les igualtats d’oportunitats tant educatives com socials.
El voluntariat consisteix en acompanyar durant dues hores a la setmana a un/a adolescent (de 16 a 19 anys) en situació vulnerable per motivar-lo/a, donar-li confiança, fomentar l’autonomia, practicar el català o el castellà i recolzar-lo/a al màxim en el seu pas als estudis post-obligatoris (Grau Mitjà). La sessió d’acompanyament és un espai per compartir, parlar, sortir del barri i fer diferents activitats culturals i educatives, no és un reforç escolar.

Dedicació a l’activitat: 

La participació implica una formació prèvia obligatòria i sessions de valoració trimestrals. Cada voluntari/ària compta amb el seguiment i assessorament d’un referent professional.

2h setmanals

Perfil persones voluntàries: 

joves estudiants o acabats de graduar de 23 a 35 anys o persones en aquest rang d’edat que no estiguin estudiant.

Nom de l’entitat:

AFEV Catalunya

Contacte:

voluntariat@afev.org / 633 26 46 26

Més informació:

www.entandem.cat

 

ZING
Etiquetat a:

Deixa un comentari