Extraescolars al Turó

Descripció de l’activitat: 

L’escola El Turó, des de fa 2 anys, és una Comunitat d’Aprenentatge. Comunitat d’Aprenentatge és un model de centre participatiu obert a la comunitat, en el marc de l’escola inclusiva, per donar resposta de forma igualitària als reptes i necessitats que es plantegen a l’educació del segle XXI. Es basa en l’aprenentatge dialògic i la participació de la comunitat per aconseguir un doble objectiu: l’èxit educatiu de tots els infants i la millora de la convivència en els centres educatius. Es busca la superació de les desigualtats socials i educatives.

El voluntariat de l’AMPA és una bona manera de col·laborar i d’entrar en contacte amb la realitat que envolta el barri d’afluència del nostre centre i la nostra ciutat. Una manera d’ajudar als infants a desenvolupar algun aspecte que els hi interessi. De cara a les persones voluntàries ,en cas de que els voluntaris siguin estudiants, els hi podem fer un certificat de les tasques realitzades i hores invertides.

Dedicació a l’activitat:

Les extraescolar es fan durant tot el curs escolar i tots els cursos, des de P3 fins a 6è. Hi ha sessions de:

L’horari habitual es de 16.30 a 17.30 hores de dilluns a divendres

Els voluntaris/es poden triar el dia/es a la setmana que puguin realitzar l’activitat.

Nom de l’entitat:

Ampa Escola el Turó

Contacte:

ampa_turo@hotmail.com o 659762898 preferiblement a la tarda.

Extraescolars al Turó
Etiquetat a:

Deixa un comentari