PROGRAMA DE TARDOR – OCTUBRE 2018

Ahir va arrencar el mes de l’envelliment actiu amb la presentació de ‘Montcada Ciutat Amiga de les persones grans’.

El dia 6, de 10 a 14 h, tindrà lloc la MOSTRA D’ENTITATS i serveis relacionats amb aquest col·lectiu amb parades a la plaça de l’Església i actuacions de gimba, cant coral, sardanes, sevillanes, playbacks, puntes de coixí i manualitats.     

Diumenge dia 7 es farà la CAMINADA INTERGENERACIONAL, des de la plaça de l’Església (10 h) fins al parc de la Llacuna on hi haurà una classe de ioga i una altra de tai-txí. Es poden fer inscripcions a la caminada fins al dia 3 d’octubre, contactant amb alguna associació de gent gran del municipi o amb la Regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament.

El 20 d’octubre tindrà lloc la FESTA DE L’ENVELLIMENT ACTIU, al pavelló Miquel Poblet i la cloenda del mes dedicat a l’envelliment actiu serà l’espectacle ‘The little night cabaret’, el 21 d’octubre, al Teatre Municipal (Tarragona, 32), a les 18 h. Les entrades tenen un preu de 10 euros per avançat i de 12 euros, a taquilla, i ja es poden comprar a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12) o bé, pel web www.mirteatres.cat. Hi ha el preu especial ‘butaca gran’, de 4 euros, per a les persones de més de 65 anys. En aquest cas, el tiquet s’ha de comprar directament a l’Auditori Municipal.

Envelliment actiu – Tardor 2018
Etiquetat a:    

Deixa un comentari