Circular informativa, setembre de 2018

Benvolguts amics i amigues,

Una vegada més ens posem en comunicació per informar-vos del programa que hem confeccionat pel darrer trimestre de l’any.

A més a més tenim pensat, programar una conferència per commemorar el Centenari del naixement de l’escriptora i activista cultural, Maria Aurèlia Campmany. L’acte que celebrarem amb la col·laboració del Servei Local de Català, serà comunicat oportunament.

Recordeu que el dia 20 de desembre presentarem “Quaderns”, (arribem al número 37), la nostra estimada publicació en la que deixem constància de fets històrics del nostre poble. Inaugurarem el tradicional pessebre a l’aparador. Us hi esperem per brindar tots plegats amb cava, torrons i neules, tot desitjant-nos un Bon Nadal i el millor Any Nou.

Aprofitem l’avinentesa per agrair una vegada més el vostre suport, sense el qual no podríem assolir els objectius que tenim marcats.

Fins aviat, cordialment

EL PATRONAT

Montcada i Reixac, setembre 2018


Agrairíem als nostres socis que encara no ho hagin fet, ens facilitin l’adreça del seu correu electrònic (e-mail), que ens facilitarà la comunicació dels nostres actes. Si no en disposen, continuarem enviant les comunicacions com fins ara.

 

Deixa un comentari