Josep Angulo/ L’Associació d’Amics del Ferrocarril de Montcada i Reixac presenta una nova normativa de mòduls Märklin.

Presentarem un projecte de normativa modular creada amb via Märklin “C”. Aquesta projecte de normativa està enfocada a l’accessibilitat.    Volem que tothom hi pugui participar amb aquest mòduls i per aconseguir-ho lo primer que vam decidir era baixar l’alçada dels mòduls perquè els més petits hi arribin. També van tenir en compte l’amplada dels mòduls per que hi entri perfectament una cadira de rodes, amb les normatives actuals o no entren les cadires de rodes o la persona que la fa servir no hi arriba als mòduls.

Els podeu començar a veure a Martotren 2018 i el cap de setmana del 5 i 6 de maig de 2018 el podreu veure en funcionament a la Mostra de Modelisme a Montcada Bifurcació a l’espai cultural Kursal.

Per més informació podeu visitar-nos al nostre local o enviar-nos un correu electrònic a: amicsdeltren@gmail.com

 

Mòduls Märklin

Deixa un comentari