Taller: Convivim en comunitat

PER QUÈ ENS ENFADEM?

Els interessos, les percepcions, els prejudicis, les expectatives…

Taller per aprofundir en conceptes com la convivència i la participació, per donar eines i estratègies als ciutadans per aprendre a gestionar les situacions de conflicte en les quals ens podem trobar en el nostre dia a dia, assumir les responsabilitats de les nostres accions i per reconèixer les nostres vàlues i les dels altres. Com, mitjançant la comunicació, podem abordar de manera més dialogada, responsable i serena els diferents esdeveniments i els seus efectes.

  • TALLER GRATUÏT
  • Durada: 10 hores en 5 sessions de 2 hores
  • Horari: dimecres de 16:45 h a 18:45 h
  • Inici: 9 de maig de 2018
  • Fi: 6 de juny de 2018
  • Lloc: Casal Cívic Montcada i Reixac (Rambla dels Països Catalans, s/n – Telèfon 935 646 061)

Deixa un comentari