Homenatge a les víctimes del terrorisme

12 DE MARÇ 2018 A LES 12 H

L’Ajuntament de Montcada orga-nitza el pròxim dilluns 12 de març un acte d’homenatge a les víctimes del terrorisme.

L’acte tindrà lloc davant l’edifici de l’Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6), a les 12 h, i consistirà en cinc minuts de silenci, la lectura d’un manifest i l’actuació musical de Javier Navarro, professor de l’Aula de Música de l’Ajuntament.

Amb aquesta commemoració es dona compliment a la moció aprovada per Ple al juliol passat, que instava la corporació a organitzar cada any un acte d’aquest tipus, a favor de la cultura de la pau i de rebuig de la violències en totes les seves expressions. El Ple va consensuar que aquesta data fos al voltant de l’11 de març, el dia d’homenatge a les víctimes del terrorisme establert pel conjunt de la Unió Europea.

Deixa un comentari