NOVEMBRE 2017 FEBRER 2018

Enguany s’inicia un cicle d’activitats sobre drets humans, migració i refugi.

El cicle fa incidència en els col·lectius més vulnerables com són les persones migrants i refugiades, les persones excloses del sistema econòmic i social i els infants per tal de sensibilitzar a la ciutadania i fer visibles les vulneracions dels drets humans que es produeixen.

La programació consta d’un seguit d’accions com el Concert de Gòspel, la Festa dels Drets dels Infants, l’exposició dels Drets dels Infants de l’alumnat dels centres educatius del municipi, exposicions fotogràfiques o un taller formatiu, entre d’altres.

Per a més informació, podeu consultar el programa sencer d’activitats a l’enllaç Cicle Drets Humans, Migració i Refugi

Cicle de Drets Humans, Migració i Refugi
Etiquetat a:    

Deixa un comentari