Pressupostos participatius Montcada i Reixac 2017

Del 25 d’abril al 9 de maig

NOMÉS QUEDEN DOS DIES PER PRESENTAR PROPOSTES!!

ENCARA ESTÀS A TEMPS

L’Ajuntament de Montcada ha iniciat un procés de participació en què la ciutadania decidirà a quines actuacions i projectes es destinaran 250.000 euros de la partida d’inversions del pressupost municipal de 2017.
cartell pressupostos participatius

QUI pot participar? Persones amb 16 anys o més, empadronades a Montcada i Reixac o que tinguin alguna relació administrativa amb el municipi (per exemple els comerciants i industrials).

COM es pot participar?

QUÈ es pot proposar? Les propostes han de seguir aquests criteris orientatius:

  • Han de ser actuacions concretes de competència municipal,  avaluables econòmicament i que es puguin realitzar en un únic exercici pressupostari.
  • Han de ser considerades inversions, per exemple la renovació o millora d’equipaments municipals, actuacions a l’espai públic (construcció o millora d’un parc, un carrer, una plaça…), adquisició de mobiliari (bancs, papereres…) o la creació d’un web o aplicació, entre d’altres.
  • No són inversions i per tant no es podran presentar propostes sobre activitats (tallers, festes…), serveis (més policia, més ajuts a persones necessitades…) i subvencions.

QUAN es pot participar?

  • Fase de presentació de propostes: del 25 d’abril al 9 de maig
  • Fase de validació: del 10 de maig al 9 de juny
  • Fase de votació: del 12 al 27 de juny
  • Fase de planificació i execució: al llarg de 2017 i 2018

Podeu ampliar la informació d’aquest procés participatiu al web MONTCADA PARTICIPA i al díptic informatiu. En cas de dubte, podeu demanar assessorament a oac@montcada.org.

Animeu-vos a dir la vostra!

Deixa un comentari